Kotitarhurin versotuspakkaus 3Xruukku

PÄIVÄYSALE

Teho-startti versotuksen oppimiseen!

Kotitarhurin pakkaus on kätevä yhdistelmä tarvittavista tarvikkeista versotuksen kokeiluun kotioloissa.

Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan kasvattaaksesi 3 ruukkua mikroversoja. Tarvitset vain suihkepullon ja versotarhurin matkasi voi alkaa!

10g luomusiemenpussi, 1l kookoskuitu tiivisteenä, maatuvat kasvatuslaatikot ja täydelliset käyttöohjeet. Tarjoa ympäri vuoden tuoretta, itsekasvatettua ja taatusti ekologista lähiruokaa itselle ja perheellesi! Luomulaatuisena tietenkin. Innostaa jo 4-5 vuotiaita tarhureita! (aikuisen valvonnassa)

Versot valmistuvat syötäväksi lajikkeesta ja kasvuoloista riippuen keskimäärin 6-14 päivän kuluttua kylvöstä. Syötäviä sellaisenaan, herkullisia leivällä ja pizzan päällä, salaattisekoituksissa tai lämpimien ruokien lisukkeina. Kokeile ja löydä oma suosikkisi!


Saatavilla olevat variaatiot

Parsakaali 

Kyssäkaali 

Punakaali 

Nauris UUTUUS! 

FI-EKO-201

Toimitus : matkahuolto alkaen 5,90€ lähellä paketti S. 

Pyrimme jatkuvasti tekemään parempia päätöksiä puhtaan luonnon-ja ympäristön puolesta. Kotitarhurin pakkaus-uudistuksella saimme tiivistettyä pakkauksen vieläkin kompaktimpaan tilaan ja vähensimme näin turhaa ilman kuljetusta pakkauksissa. Sisällöllisesti Kotitarhuria ei ole muutettu. Edelleen mukava ja vaivaton tapa tutustua versoihin kotona!

Valitse variaatio:

9,97 € 14,50 €