TILAA NÄYTEVERSOJA

kahvilaan tai ravintolaan

KOKEILE VELOITUKSETTA!
Koe itse Kiemin elävien versojen kehuttu kestävyys - ja tuoreus. Uskomme vahvasti tuotteisiimme, siksi haluamme tarjota teille mahdollisuuden kokeilla käsinviljeltyjä eläviä mikroversojamme täysin veloituksetta! Viljelemme Helsingin Kumpulassa ympäri vuoden 15 erilaista mikroversoa. Tilaa näyte  suosituimmista versoistamme suoraan ravintolaasi. Täytä alla oleva lomake niin olemme yhteydessä pikimmiten!

Oivalliseen keittiöön!

Tilauslomake

*Olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön. Hyväksyn että Kiemi Oy kerää ja tallentaa tietojani tältä lomakkeelta. Antamalla tietoja tämän lomakkeen kautta hyväksyn Kiemi Oy:n tietosuojakäytännön. Tässä yhteydessä kerättyjä yhteystietoja voimme käyttää yritysmarkkinointiin.

Ehdot

Kiemi Oy:n ilmaiset näyte-versot ovat tarkoitettu pääkaupunkiseudulla toimiville ravintola-alan yrityksille, jotka käyttävät-ja/tai suunnittelevat käyttävänsä mikroversoja osana liiketoimintaansa. Kiemi Oy tarjoaa oman harkintansa mukaan ilmaisia mikroversoja yrityksenne käyttöön.  Osa valikoimastamme on nähtävissä verkkokaupassamme. Näytetuotteiden keskimääräinen toimitusaika lomakkeen täyttämisestä on keskimäärin 5-7 päivää. Myös aiempi toimitus on mahdollinen tuotannon niin salliessa. Saat vahvistuksen toimituspäivästä ilmoittamaasi sähköpostiin/puhelinnumeroon.  Mikäli toimitusajat viivästyvät aiemmin ilmoitetusta ajasta, ilmoitamme mahdollisimman pian uuden mahdollisen toimitus/noutoajan. Huomioithan että näytetuotteet eivät ole saatavilla kuluttaja-asiakkaillemme. Pidätämme oikeuden hylätä näytepyynnön ellei se täytä edellä mainittuja ehtoja. Tarkistathan tiedot ennen lähetystä. Lomake tulee täyttää asianmukaisin toimitustiedoin toimituksen varmentamiseksi. 

Pidätämme oikeuden muuttaa ja/tai peruuttaa näytetilaukset milloin tahansa olosuhteiden hallitsemattomissa muutoksissa. 

Kiemi Oy

Väinö Auerin Katu 7 TH 

00560 Helsinki 

Puhelut ja WhatsApp 044 491 8025 

Info@kiemi.fi