KOOKOSKUITU

Kookoskuitu 10l

Tiivistetty kookoskuitu briketti, josta saadaan 10l valmista kookoskuitua. Lisää vain vesi ja sinulla on ekologinen kasvualusta versoille, täysin ilman turvetta. Sopii loistavasti käytettäväksi myös viherkasveille tai kukille. Toimitus: Alkaen 8,90€ Lue lisää kookoskuidusta täältä.

6,90 €

Kookoskuitu 5x1l

Tiivistetyt kookoskuitu briketit näppärissä 1l pakkauksissa. Myyntipakkauksessa 5kpl. Lisää vain vesi ja sinulla on ekologinen kasvualusta versoille, täysin ilman turvetta. Sopii loistavasti käytettäväksi myös viherkasveille tai kukille. Toimitus: Alkaen 8,90€ Lue lisää kookoskuidusta täältä.

4,90 €

Kasvatusalusta

Versojen kasvatukseen soveltuva kierrätysmuovista valmistettu kasvatuslaatikko. Uudelleenkäytettävä ja pinottava. Pohjassa reijät ylikastelun ehkäisyyn. Laatikon koko 38x23,5x5cm. Kasvatuslaatikko sopii käytöstä poistuessaan edelleen kierrätettäväksi. Toimitus: Alkaen 8,90€

Alkaen 3,90 €

  Kookoskuitua on käytetty jo satoja vuosia kasvualustana ja maanmuokkauksessa erityisesti Aasiassa. Meille länsimaissa asuville kookoskuitu kasvien kasvualustana voi olla hieman tuntemattomampi käsite.


  Vaikka kookoskuitu tulee kaukaa sieltä missä kookos kasvaa, niin se on 

  Kiemin valinta näistä syistä:

  • Kookoskuitu on tiivistetty ja se kymmenkertaistaa määränsä vettä lisättäessä. Kuivaa kookoskuitua on helppo ja kevyt kuljettaa, käsitellä ja varastoida. Märkänä kookoskuitu on kuohkeaa, se ei paina eikä tiivisty, kuten multa.
  • Kookoskuitu on hyvin neutraali kasvualusta, se ei sisällä mitään ravinteita ja sopii hyvin versojen ja taimien kasvatukseen. Koostumukseltaan kookoskuitu on ilmavaa, joten kasvin juuret pääsevät hengittämään.
  • Kookoskuitu sitoo kosteutta hyvin. Kuidun ominaisuuksiin kuuluu osittainen kapillaari-ilmiö, mikä helpottaa tasaisen kosteuden jakautumista ja pidentää kasteluväliä.
  • Kookoskuitu on ihanteellinen kasvualusta versoille, sen pH-tason ollessa juuri sopiva versojen kasvulle.
  • Kookoskuitu on kierrätysperäinen raaka-aine, joka tulee teollisuuden sivutuotteena. Kookoskuitu valmistetaan kookospähkinän kuorista, jotka prosessoidaan eri asteisiksi paloiksi/puruksi ja puristetaan tiukoiksi briketeiksi ja tiiliksi. Puutarha-alan lisäksi erilaisia kookoskuituja käytetään mm. huonekaluteollisuudessa.
  • Kookoskuitu on biologisesti hajoavaa.
  • Kookoskuitu on puhdasta ja ötökätöntä.
  • Kookos on uusituva luonnonvara.

  Kookoskuitu sopii hyvin myös kasvualustaksi huone-ja viherkasveille sekä hyötykasvien viljelyyn sisällä-ja puutarhassa. Kookoskuitu sopii myös uusiokäytettäväksi viljelyssä. Kookoskuitua uusiokäyttäessä, pidäthän huolen että edellinen viljelmäsi oli terve ja kookos on välissä puhdistettu huolellisesti kasvitautien leviämisen estämiseksi.


  Keraaminen versoastia

  Siistiä ja vaivatonta ilman kasvualustaa! Korkeapolttoinen keraaminen astia ja ruostumatonta terästä oleva siivilä. -konepestävä -kolme kokoa, jokaiseen tarpeeseen Astia sopii käytettäväksi useimmille Kiemin siemenlajeille (auringonkukka, retiisi, kyssäkaali, punakaali, parsakaali, sarviapila, sinappi)

  Alkaen 19,90 €

  Kotitarhurin versotuspakkaus 2xruukku

  Teho-startti versotuksen oppimiseen! Kotitarhurin pakkaus on kätevä yhdistelmä tarvittavista tarvikkeista versotuksen kokeiluun kotioloissa. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan kasvattaaksesi 2 ruukkua mikroversoja. Tarvitset vain suihkepullon ja versotarhurin matkasi voi alkaa! 10g luomusiemenpussi, 1l kookoskuitu tiivisteenä, maatuvat kasvatuslaatikot ja täydelliset käyttöohjeet. Tarjoa ympäri vuoden tuoretta, itsekasvatettua ja taatusti ekologista lähiruokaa itselle ja perheellesi! Luomulaatuisena tietenkin. Innostaa jo 4-5 vuotiaita tarhureita! (aikuisen valvonnassa) Versot valmistuvat syötäväksi lajikkeesta ja kasvuoloista riippuen keskimäärin 6-14 päivän kuluttua kylvöstä. Syötäviä sellaisenaan, herkullisia leivällä ja pizzan päällä, salaattisekoituksissa tai lämpimien ruokien lisukkeina. Kokeile ja löydä oma suosikkisi! Saatavilla olevat variaatiot Retiisi  Sinappi Sarviapila  FI-EKO-201 Pyrimme jatkuvasti tekemään parempia päätöksiä puhtaan luonnon-ja ympäristön puolesta. Kotitarhurin pakkaus-uudistuksella saimme tiivistettyä pakkauksen vieläkin kompaktimpaan tilaan ja vähensimme näin turhaa ilman kuljetusta pakkauksissa. Sisällöllisesti Kotitarhuria ei ole muutettu. Edelleen mukava ja vaivaton tapa tutustua versoihin kotona!

  8,20 € 12,50 €

  Kotitarhurin versotuspakkaus 3Xruukku

  Teho-startti versotuksen oppimiseen! Kotitarhurin pakkaus on kätevä yhdistelmä tarvittavista tarvikkeista versotuksen kokeiluun kotioloissa. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan kasvattaaksesi 3 ruukkua mikroversoja. Tarvitset vain suihkepullon ja versotarhurin matkasi voi alkaa! 10g luomusiemenpussi, 1l kookoskuitu tiivisteenä, maatuvat kasvatuslaatikot ja täydelliset käyttöohjeet. Tarjoa ympäri vuoden tuoretta, itsekasvatettua ja taatusti ekologista lähiruokaa itselle ja perheellesi! Luomulaatuisena tietenkin. Innostaa jo 4-5 vuotiaita tarhureita! (aikuisen valvonnassa) Versot valmistuvat syötäväksi lajikkeesta ja kasvuoloista riippuen keskimäärin 6-14 päivän kuluttua kylvöstä. Syötäviä sellaisenaan, herkullisia leivällä ja pizzan päällä, salaattisekoituksissa tai lämpimien ruokien lisukkeina. Kokeile ja löydä oma suosikkisi! Saatavilla olevat variaatiot Parsakaali  Kyssäkaali  Punakaali  Nauris UUTUUS!  FI-EKO-201 Toimitus : matkahuolto alkaen 5,90€ lähellä paketti S.  Pyrimme jatkuvasti tekemään parempia päätöksiä puhtaan luonnon-ja ympäristön puolesta. Kotitarhurin pakkaus-uudistuksella saimme tiivistettyä pakkauksen vieläkin kompaktimpaan tilaan ja vähensimme näin turhaa ilman kuljetusta pakkauksissa. Sisällöllisesti Kotitarhuria ei ole muutettu. Edelleen mukava ja vaivaton tapa tutustua versoihin kotona!

  9,97 € 14,50 €

  Harrastajan startteri

  Asiakkaidemme toivoma! Kätevä setti vastaamaan innokkaamman versoharrastajan tarpeita!  2x80g luomusiemeniä valintasi mukaan, kaksi kierrätysmuovista kasvatusalustaa ja kookoskuitua 1lx5 pakkaus.  Hankkimalla tuotteet yhdessä säästät jopa 9,00€ Aurinkomerkityt luomusiemenet FI-EKO-201 Toimitus: Matkahuolto Lähellä-paketti M alk. 8,90€

  22,90 €