VERSOKAUPPA

Ensiluokkaiset luomusiemenet ja kasvatustarvikkeet Kiemiltä

Suomen ensimmäinen versotukseen tarkoitettujen siementen luomusiemenpakkaamomme tarjoaa sinulle laadukkaan valikoiman käsinpakattuja Aurinkomerkittyjä luomusiemeniä.

Keraaminen versoastia

Siistiä ja vaivatonta ilman kasvualustaa! Korkeapolttoinen keraaminen astia ja ruostumatonta terästä oleva siivilä. -konepestävä -kolme kokoa, jokaiseen tarpeeseen Astia sopii käytettäväksi useimmille Kiemin siemenlajeille (auringonkukka, retiisi, kyssäkaali, punakaali, parsakaali, sarviapila, sinappi)

Alkaen 19,90 €

Kotitarhurin versotuspakkaus 2xruukku

Teho-startti versotuksen oppimiseen! Kotitarhurin pakkaus on kätevä yhdistelmä tarvittavista tarvikkeista versotuksen kokeiluun kotioloissa. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan kasvattaaksesi 2 ruukkua mikroversoja. Tarvitset vain suihkepullon ja versotarhurin matkasi voi alkaa! 10g luomusiemenpussi, 1l kookoskuitu tiivisteenä, maatuvat kasvatuslaatikot ja täydelliset käyttöohjeet. Tarjoa ympäri vuoden tuoretta, itsekasvatettua ja taatusti ekologista lähiruokaa itselle ja perheellesi! Luomulaatuisena tietenkin. Innostaa jo 4-5 vuotiaita tarhureita! (aikuisen valvonnassa) Versot valmistuvat syötäväksi lajikkeesta ja kasvuoloista riippuen keskimäärin 6-14 päivän kuluttua kylvöstä. Syötäviä sellaisenaan, herkullisia leivällä ja pizzan päällä, salaattisekoituksissa tai lämpimien ruokien lisukkeina. Kokeile ja löydä oma suosikkisi! Saatavilla olevat variaatiot Retiisi  Sinappi Sarviapila  FI-EKO-201 Pyrimme jatkuvasti tekemään parempia päätöksiä puhtaan luonnon-ja ympäristön puolesta. Kotitarhurin pakkaus-uudistuksella saimme tiivistettyä pakkauksen vieläkin kompaktimpaan tilaan ja vähensimme näin turhaa ilman kuljetusta pakkauksissa. Sisällöllisesti Kotitarhuria ei ole muutettu. Edelleen mukava ja vaivaton tapa tutustua versoihin kotona!

8,20 € 12,50 €

Kotitarhurin versotuspakkaus 3Xruukku

Teho-startti versotuksen oppimiseen! Kotitarhurin pakkaus on kätevä yhdistelmä tarvittavista tarvikkeista versotuksen kokeiluun kotioloissa. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan kasvattaaksesi 3 ruukkua mikroversoja. Tarvitset vain suihkepullon ja versotarhurin matkasi voi alkaa! 10g luomusiemenpussi, 1l kookoskuitu tiivisteenä, maatuvat kasvatuslaatikot ja täydelliset käyttöohjeet. Tarjoa ympäri vuoden tuoretta, itsekasvatettua ja taatusti ekologista lähiruokaa itselle ja perheellesi! Luomulaatuisena tietenkin. Innostaa jo 4-5 vuotiaita tarhureita! (aikuisen valvonnassa) Versot valmistuvat syötäväksi lajikkeesta ja kasvuoloista riippuen keskimäärin 6-14 päivän kuluttua kylvöstä. Syötäviä sellaisenaan, herkullisia leivällä ja pizzan päällä, salaattisekoituksissa tai lämpimien ruokien lisukkeina. Kokeile ja löydä oma suosikkisi! Saatavilla olevat variaatiot Parsakaali  Kyssäkaali  Punakaali  Nauris UUTUUS!  FI-EKO-201 Toimitus : matkahuolto alkaen 5,90€ lähellä paketti S.  Pyrimme jatkuvasti tekemään parempia päätöksiä puhtaan luonnon-ja ympäristön puolesta. Kotitarhurin pakkaus-uudistuksella saimme tiivistettyä pakkauksen vieläkin kompaktimpaan tilaan ja vähensimme näin turhaa ilman kuljetusta pakkauksissa. Sisällöllisesti Kotitarhuria ei ole muutettu. Edelleen mukava ja vaivaton tapa tutustua versoihin kotona!

9,97 € 14,50 €

Harrastajan startteri

Asiakkaidemme toivoma! Kätevä setti vastaamaan innokkaamman versoharrastajan tarpeita!  2x80g luomusiemeniä valintasi mukaan, kaksi kierrätysmuovista kasvatusalustaa ja kookoskuitua 1lx5 pakkaus.  Hankkimalla tuotteet yhdessä säästät jopa 9,00€ Aurinkomerkityt luomusiemenet FI-EKO-201 Toimitus: Matkahuolto Lähellä-paketti M alk. 8,90€

22,90 €

  PÄIVÄYSALENNETUT TUOTTEET 20-50% hinnoista.

  Estä hävikkiä ja säästä! 

  Täytä alla oleva lomake niin saat ilmoituksen suoraan sähköpostiisi

  Asiakkaidemme kokemuksia Kiemin tuotteista
  Kuvia löydät täältä

  Mies, 29v.

  Kiemin versoista:

  "Aivan loistavia versoja. Tosi paljon makua ja pehmeitä ulottuvuuksia."

  Nainen, 40v.

  Kiemin versoista:

  "Ihania makuja kaikissa. Suosikkini on parsakaali."

  Nainen, 62v.

  Kiemin luomusiemenistä:

  "Todella mukavaa että on mahdollisuus kasvattaa versoja kotona. Siemenet itivät hyvin ja harrastus veti minut kokonaan mukanaansa. Nyt haaveilen kasvattavani suuremman määrän kerralla"

  Kuullaan mielellään sinunkin mielipide! Kerro meille mitä tykkäät Kiemin tuotteista?

  Täytä lomake täällä tai viestitä info@kiemi.fi tai

  whatsapp 044 491 8025