MAKSU-JA TOIMITUSEHDOT

Tutustu ehtoihimme alla

Yleistä:

Nämä sopimusehdot astuvat voimaan verkkokaupan avautuessa ja koskevat kaikkia kiemi.fi verkkokaupassa tehtyjä tilauksia. Verkkokaupasta vastaa Kiemi Oy (Y-tunnus 3019569-7) Osoite: Väinö Auerin katu 7 TH 00560 Helsinki

Käyttämällä kiemi.fi verkkokauppaa hyväksyt alla olevat ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Verkkokaupasta tilaaminen edellyttää että noudatat näitä verkkokaupan sopimusehtoja, täytät vaatimukset ja annat itseäsi koskevat pyydetyt tiedot kokonaisuudessaan ja totuudenmukaisesti. Henkilötietosi tallennetaan Kiemi Oy:n ylläpitämään asiakasrekisteriin. Sinun tulee korjata kaikki itseäsi koskevat virheelliset tiedot ilman viivyttelyä. Tarkempia tietoja henkilötietojesi käsittelystä Kiemi Oy:ssä, luet tietosuojaselosteestamme

Maksutavat

HUOMIOI SÄHKÖISEN MAKSAMISEN VAHVA TUNNISTAUTUMINEN!

Vahva tunnistaminen tarkoittaa tunnuslukusovelluksen tai tunnuslukulaitteen käyttöä, jolloin korttimaksaminen on entistäkin turvallisempaa.

Onnistuneeseen verkkokaupan käyttöön tarvitset:

  • mobiililaitteesi, jolla kortistasi riippuen käytät Mobiiliavainta tai vastaanotat avainlukulistan järjestysnumeron tekstiviestitse.
  • kortin numeron, joka näkyy kortin etupuolella
  • kolmenumeroisen turvaluvun, jonka löydät kortin takapuolelta nimikirjoituspaneelin oikealta puolelta
  • kortin voimassaoloajan, joka näkyy kortin etupuolella muodossa kk/vv

Katso tarkemmat ohjeet aina omasta pankistasi.

Kiemi.fi verkkokaupassa käytössäsi on seuraavat maksutavat:

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail. Lue lisää Paytrailista alta. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobilepay

Voit maksaa Kiemi.fi-verkkokaupassa myös Mobilepayn avulla. Maksat ostokset verkossa vain yhdellä pyyhkäisyllä.

  • Siirry verkkokaupassa kassalle
  • Valitse maksutavaksi MobilePay
  • Kirjaudu sisään MobilePayhin käyttämällä tunnuslukua, sormenjälkeä tai kasvojentunnistusta
  • Hyväksy maksu pyyhkäisemällä

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Hinnat

Voimassa olevat hinnat on ilmoitettu jokaisen tuotteen kohdalla verkkokaupassamme. Kaikki hinnat ovat merkittynä euroina (€) Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Kiemi.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Toimitustavat

Kiemi.fi verkkokaupassa käytämme lähetysten toimittamiseen Postin ja Matkahuollon palveluita. Toimitamme postitse kaikki kirjeen kokoiset tilaukset (pienet siemenpussit/pienet määrät siemeniä) sekä isommat tilaukset Matkahuollon lähellä-paketilla(isot pussit/määrät siemeniä, aloituspakkaukset, kookoskuidut). Valitse tilauksen yhteydessä tilaukseesi soveltuva toimitustapa. Toimitamme Suomen alueella. 

Toimituskulut

Lähetyskulut kaikkialle Suomeen toimittaessa ovat normaalihintaisia voimassa olevia kuljetuskustannuksia. Postitse 5,90 euroa ja Matkahuollon paketit ovat 5,90 ja 8,90 euroa. Kirjeen kokoiset tilaukset toimitetaan postilaatikkoon. Matkahuoltoa käytettäessä saat lähetysvahvistuksessa seurantakoodin, jolla voit seurata tilauksen etenemistä matkahuollon sivuilla. Saat tekstiviestin, sähköpostin tai saapumisilmoituksen kun toimitus on noudettavissa.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan jakeluun 1-3 arkipäivän kuluessa kuitenkin viimeistään viiden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Ilmoitamme sinulle mahdollisimman pian tilauksen jättämisestä jos jokin tilaamasi tuote on päässyt loppumaan. Tilaukset pyritään toimittamaan yhdessä toimituksessa. Mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, voidaan tilaus toimittaa osissa niin halutessasi. Tällöin ota yhteys info@kiemi.fi tai 0444918025

Palautusoikeus

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Ota yhteys ennen palautusta sähköpostitse info@kiemi.fi tai puhelimitse 0444918025 Palautusoikeus koskee avaamattomia ja myyntikuntoisia pakkauksia. Pidemmät palautusoikeudet koskevat tuotevirheitä ja siementen itävyysongelmia. Kaikissa palautustapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä etukäteen. Muissa palautuksissa kuin itävyysongelmissa, asiakkaan kustannettavaksi jää palautuksesta aiheutuneet kulut.

Takuu

Kaikilla siementuotteillamme on itämistakuu. Kiemin siemenet itävät väh.85%

Reklamaatiot
Ota yhteys sähköpostitse info@kiemi.fi
tai puhelimitse 0444918025

Henkilötietojen käyttö
Tarkemmat tiedot löydät tietosuojaselosteestamme


Tällä hetkellä olen puhelimitse hieman huonosti tavoitettavissa

-otathan siis ensisijaisesti yhteyttä viestitse!

Verkkokauppa toimii normaaliin tapaan.